Auto’s Huygen is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van de betere occasiewagen. Met reeds meer dan 30 jaar ervaring als gediplomeerd garagehouder bieden wij gezonde occasiewagens aan eerlijke prijzen. Onze kwaliteitswagens zijn steeds voorzien van een onderhoudsboekje en een Car-Pass die de kilometerstand garanderen. Ook voor het onderhoud en de na-service van uw aangekochte wagen staat bij Auto’s Huygen een professioneel team klaar (met diagnose uitleesapparatuur).

Het verhaal van Auto’s Huygen

Auto’s Huygen werd in 1989 opgericht door Marc Huygen. Al van kinds af aan wist hij dat zijn roeping bij het sleutelen aan wagens lag. Op 18-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste wagen, die hij vervolgens herstelde en verkocht. Enkele jaren later, na zijn opleiding automechanica, bouwde hij zijn eigen zaak uit en vervulde hij zijn jeugddroom. De zaak vestigde zich voor het eerst in Boechout en groeide vervolgens uit tot de huidige toonzaal en garage de Antwerpsesteenweg in Lier.

Expertise en garantie

Reeds vanaf het begin wordt ons aanbod geselecteerd op basis van gezonde en goede tweedehandswagens. Als verkoper met een langetermijnvisie wordt er steeds gestreefd naar hoge kwaliteitsnormen. Verder bieden wij één jaar garantie op elke wagen en kunnen zowel kopers als niet kopers bij ons terecht voor onderhoud, smering en verschillende herstellingen. Kandidaat-kopers kunnen via ons zelfs een voordelige financiering aangaan.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je wagen in goede conditie blijft. Wij keuren niet alleen de wagen, maar ook het onderhoudsboekje. Bij Auto’s Huygen krijgen de wagens een Car-Pass mee, hierdoor ben je zeker van het aantal kilometers op de teller.